Arsuz Devlet Hastanesinde Sona Gelindi…

0
30

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar, Sağlık İl Müdürü Mustafa Hambolat ve bürokratlarla birlikte, açılmasına gün sayan Arsuz Devlet hastanesinde son çalışmaları yerinde inceledi.

Uzun yıllardır büyük hayalleri kurulan hastanenin yapılması ve hizmete alınması konusundaki çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ile Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, Sağlık İl Müdürü Mustafa Hambolat, Arsuz İlçe Sağlık Müdürü Yasin Yıldırım ve hastane inşaatını üstlenen firma yetkililerinden bilgi aldılar.

Arsuz için yapılan hastanenin girişi ve koridorları oldukça lüks ve özel hastaneleri aratmadı. Katlar, servisler ve ameliyathaneyi gezen Milletvekili Abdülkadir Özel, halkın kullanacağı hastanenin en ince ayrıntılarına kadar düşünülmesinin önemli olduğunu vurguladı. Özellikle hastaların kalacağı odalar otel konforunda ve oldukça geniş an odaların tamamında banyo da bulunuyor.

Arsuz Devlet Hastanesi inşaatının genel bilgilerini paylaşan Ak Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel; “Arsuz halkı her zaman her şeyin en iyisine layıktır. Devletimiz güçlüdür. Bizler verdiğimiz sözü tuttuk. Bundan sonrada tutmaya devam edeceğiz” dedi.

Arsuz Kaymakamı Hacı Hasan Gökpınar ise; “Arsuz Kaymakamlığı olarak çalışmaları yakınen takip ediyoruz. Bu konuda sağlık bakanlığına ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Son olarak konuşan Sağlık İl Müdürü Mustafa Hambolat yaptığı açıklamasında; “Hastanemiz 50 yataklı olarak başladı, 75 yataklıya çıkartıldı. Şu anda ihtiyaç halinde 100 yatağa kadar artırım yapabileceğiz” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here