Arsuz Belediyesi, Sınav Öncesi Okulları Dezenfekte Etti

0
55

Arsuz Belediyesi, bugün yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS) öncesi okullarda ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını gerçekleştirdi.

Koronavirüs’le mücadele kapsamında çalışmalarını aralıksız sürdüren Arsuz Belediyesi, Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile birlikte bugün yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı öncesi, sınavın yapılacağı okullarda, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarını gerçekleştirdi.

Dezenfeksiyon çalışmalarına hiç ara verilmediğini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “İlçe genelinde kamu kurum ve kuruluşları dahil, her yeri dezenfekte ediyoruz. Bu işlemler belirli periyotlarla gerçekleştiriliyor. Covid 19 ile mücadele kapsamında getirilen yasakların kaldırılması ile birlikte bu mücadelemiz daha geniş alanlara yayıldı. Büyükşehir Belediyemizle birlikte bu çalışmaları sürdürüyoruz.

Gerçekleştirilecek sınavlar öncesi, ilçe genelinde sınavın yapılacağı tüm okullarda dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarını da gerçekleştirdik. Bütün öğrencilerimizin daha temiz, daha sağlıklı bir ortamda sınava girebilmeleri için sınıflar, koridorlar ve toplu alanların tamamı dezenfekte edildi. Sınava girecek tüm öğrencilerin, çalışmalarının karşılığını almaları temennisiyle, hepsine başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here