Arsuz Belediyesi, Çalışmalarına Devam Ediyor

0
34

Arsuz Belediyesi Fen ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe genelindeki mahallelerde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Arsuz Belediyesi, geniş coğrafyası ve kısıtlı imkânlarıyla vatandaşların sağlığı, huzuru ve rahatlığı için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, ihtiyaç olan mahallelerde menfez, istinat duvarı, kanal yapımı, yeni yol açma, yol bakım onarım, büz boru döşeme gibi çalışmalarının yanı sıra, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, kanal temizliği, cadde ve sokakların süpürülmesi, çöp toplama, ağaç budama, moloz temizliği, park ve yol kenarlarındaki otların temizliği, Pazaryerlerinin temizliği gibi çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Başta vatandaşların sağlığını düşündüklerini belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven; “İlçemizdeki tüm mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımızın sağlığı, huzuru bizim önceliklerimiz arasındadır. Tabi ki kısıtlı imkânlarımız dâhilinde tüm mahallelerimizde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gerek görülen yerlere istinat duvarı, gerek görülen yere menfez, gerek görülen yerlere büz boru döşeme çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Bunun yanında alanda çalışan personellerimizle mahallelerimizi, ortak kullanım alanlarını temiz tutmaya çalışıyoruz. Temizlik çalışmaları, ot biçme, kanal temizliği, cadde ve sokakların süpürülmesi gibi çalışmalar her gün gerçekleştiriliyor. Amacımız özellikle pandeminin yüksek olduğu bu dönemde, vatandaşlarımızın çevresini temiz tutup, onların sağlığını korumaktır” dedi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here