Amatör Müsabakalar da Ertelendi

0
36

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu başkanlığında yapılan toplantıda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan kararlar doğrultusunda halen oynanmaya devam eden Bölgesel Amatör Lig (BAL), Süper Amatör Lig, 1. ve 2. Amatör Ligler ile U19 kategorisi 1. ve 2. Liglerin müsabakaları ileri bir tarihe ertelendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez’in sunduğu kapsamlı rapor ile ertelenen amatör liglerin yeni müsabaka takvimi de gelişmelere göre belirlenecek.

Gelişim Ligleri de Ertelenmişti

Koronavirüse karşı alınacak tedbirler çerçevesinde ilkokul, ortaokul ve liselerle ilgili alınan tatil kararı doğrultusunda; 12 Mart’ta Spor Toto Gelişim Ligleri de ertelenmişti. Ayrıca Kadın Ligleri, Yıldız Kızlar müsabakaları ve antrenör lisans kursları da ileri bir tarihe bırakılmıştı.

Spor Toto Gelişim Ligleri (Elit ve Bölgesel) ile Kadın Ligleri müsabakalarının oynanacağı tarihler ile antrenör lisans kurslarının yeniden başlayacağı tarihler gelişmeler çerçevesinde daha sonra kamuoyuna duyurulacak. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here