Amatör Küme U-17 Gençler Liginde Şampiyonlar Belli Oldu!

0
490

2018-2019 Futbol Sezonu Hatay Amatör Küme (U-17) Gençler Liginde C, D ve E Grubunun şampiyonları belli oldu. U-17 Liginin C Grubunda Samandağspor, D Grubunda İskenderun Belediyespor, E Grubunda ise Kırıkhanspor takımları şampiyonluk ipini göğüsledi.

İskenderun Belediyespor Gençleriyle Gülüyor

Hatay Amatör Küme (U-17) Gençler Liginde mücadele eden İskenderun Belediyespor, İskenderun 5 Temmuz Stadı Dış Sahasında yapılan karşılaşmada Karaağaçspor’u 4-0 mağlup etti. Turuncu-Mavili ekip İskenderun Belediyespor’un gollerinin 3’ünü Cuma Coşkun atarken, diğer golü ise Erol Kocaman attı. Alınan bu sonucun ardından, ligi 26 puan kapatan İskenderun Belediyespor U-17 Takımı D Grubunda şampiyon oldu.

C Grubunun Şampiyonu Samandağspor

Hatay Amatör Ligi U-17 Gençler Kategorisi C Grubunda mücadele eden Samandağspor, ligin son haftasında Hatay Öncü Gençlikspor’u her iki yarıda atılan gollerle 5-1 mağlup etti. Ligi 27 puan ile tamamlayan Samandağspor U-17 Takımı, grubunda şampiyon oldu.

Kırıkhanspor, E Grubu Şampiyonu Oldu

Hatay Amatör Küme U-17 Liginin Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan ve haftanın en önemli karşılaşması olarak görülen mücadelede, E Grubunda lider durumda olan Kırıkhanspor, takipçisi Kayrasor’u 3-2 mağlup etti ve mutlu sona ulaştı. Alınan bu sonucun ardından ligi 30 puan ile kapatan Kırıkhanspor grubunda şampiyon oldu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)