Altın Vadi Residence’ın İnşaatına Başlandı

0
126

altın vadi inşaat1Nardüzü beldesinde Altın Vadi Residence’ın inşaatına başlandı. Daha önce Adana’da birçok projeye imza atan Canpolat İnşaat, İskenderunlu işadamlarından Ateş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Ateş ve Sait Tunalı ortaklığında gerçekleştirdiği proje, yeşil ve mavinin buluştuğu noktada yükseliyor.

Altın Vadi Residence, Arsuz Yolu Kesişimi, Anemonun İskenderun Arsuz Yolunun güneyinde, 22.5 dönüm arsa üzerine kuruluyor. Denize paralel projede, 25’er katlı 3 blok yer alıyor. Her blokta 167 daire, toplam 501 daireden oluşan projede blokları birbirine bağlayan kapalı iki katlı otoparka da sahip.

2+1, 3+1, 4+1, 4+2’ler ve kat bahçeli ve kat dubleksleri gibi alternatif seçenekleri bulunan projede, her daire zemin kattan itibaren denizi görüyor. Çatı bahçeleriyle göz alıcı bir mimariye sahip olan projede, kapalı-açık havuz, fitness-spa, 2 buhar odası, 2 Türk hamamı, 4 macera duşu, bay ve bayan kilitli dolaplı giyinme odaları ve duşlar, kışın kullanılabilen yetişkin ve çocuk havuzları, aquapark, 2 squash sahası, bayan kuaför ve güzellik salonu, bay kuaför, kuru temizleme, ev temizlik, acil sağlık kabini, ibadethane, misafirhane, taziye evi, market, tiyatro, sinema, konferans salonları, fuayeler, anfitiyatro, bilardo-langırt-masa tenisi alanları bulunuyor.

Devasa olarak nitelendirilen projede, çalışan annelerin imdadına yetişecek çocuk kreşinin yanı sıra çocuk oyun alanları, oyun odaları, çalışma odaları, uyku odası, yemek odası, çocuk kulübü de yer alıyor. Unlu mamuller, kafeterya, biyolojik gölet içerisinde gemi restoran, havuz başı kafe ve vitamin bar, barbekülü piknik alanları, 2 çocuk parkı, meyve bahçesi, kamelya oturma ve dinlenme alanları, biyolojik gölet içinde seyir locaları bulunuyor.

Engellilerin de unutulmadığı projede, engellilere uygun sirkülasyon, şelaleler, 2 biyolojik gölet, yeşil çatılar, çatı bahçeleri, kapalı ve açık otoparklar, depo alanları ve sığınakları, basketbol, voleybol ve tenis kortları, model araba pisti, model tekne marinası, tüm peyzajı çevreleyen koşu ve yürüyüş parkuru bulunuyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here