Alperen Soysal Alanya’da A Takımda!

0
210

Teknik Direktör Çağdaş Atan, İskenderun Doğumlu 17 Yaşındaki Genç Milli Takım Futbolcusu ve Gol Kralı Alperen Soysal’ı Aytemiz Alanyaspor’un Kampına Çağırdı…

Bölgemizin yetiştirdiği ve Süper Lig takımlarından Aytemiz Alanyaspor’da futbol yaşamını sürdüren genç ve yetenekli futbolculardan İskenderun doğumlu 17 yaşındaki Alperen Soysal, Teknik Direktör Çağdaş Atan tarafından (A) Takım ile birlikte Erzurum’da yapılacak olan sezon öncesi kampına çağrıldı.

Bölgemiz takımlarından Payasspor’un alt yapısında yetişen Alperen, daha sonra Karaağaçspor, daha sonra da Süper Lige yükselen Hatayspor’un formasını giymesinin ardından 2017 yılında Süper Lig ekibi Aytemiz Alanyaspor’a transfer olmuştu.

(U-16) ile (U17) Türk Milli Takımında 12 kez Ay-Yıldızlı forma giyen Alperen Soysal, Aytemiz Alanyaspor’un da mücadele ettiği Spor Toto Gelişim Elit (U-17) Liginde oynadığı 20 karşılaşmada attığı 17 golle Türkiye gol kralı olmuştu.

Aytemiz Alanyaspor’un, profesyonel futbolcusu olan 17 yaşındaki Alperen Soysal’ı (A) Takım ile birlikte Erzurum kampına davet etmesi, bölgemizdeki spor camiasında sevinç ile karşılanırken, Teknik Direktör Çağdaş Atan ile yönetim kuruluna teşekkür mesajları yağmaya devam ediyor.

Bizler de İskenderun Gazetesi olarak genç yeteneğimizi kutlarken, “Yolun açık olsun Alperen Soysal” diyoruz. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here