AKİB’de Uğur Ateş Dönemi Başladı

0
658

akib genel kurul2Akdeniz İhracatçı Birlikleri’nin, yeni dönem Koordinatör Başkanı, 20 Mayıs 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uğur Ateş oldu.

Akdeniz İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanlarının almış oldukları prensip kararı gereğince her yıl koordinatör başkanlık ve koordinatör başkan yardımcılığı görevi AKİB Yönetim Kurulu Başkanları arasında dönüşümlü olarak değişiyor.

Bu çerçevede, Akdeniz Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Uğur Ateş, Koordinatör Başkanlığı görevini Hayri Uğur’dan devralırken, Koordinatör Başkanlığı Yardımcılığı’na da Akdeniz Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç getirildi.

AKİB Koordinatör Başkanı Uğur Ateş, başkanlık döneminde her zaman bölge ihracatçılarının yanında olacağını ifade ederek, ihracatçıların yaşadığı her türlü sorunu, çözüm için en yetkili mertebelere taşıyacağını, tüm yönetim kurulu başkanlarıyla işbirliği içerisinde ihracat potansiyellerini artırarak, ülke ihracatına katkı sağlamayı sürdüreceğini belirtti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here