Ak Parti’de Bayramlaşma Töreni

0
58

Ramazan Bayramı dolayısı ile Ak Parti İlçe teşkilatında bayramlaşma töreni düzenlendi. Düzenlenen bayramlaşma törenine TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Ak Parti Hatay Milletvekili Adayları Abdulkadir Özel, Abdülkerim Güven, Ecrin Nazlı İnan, İlçe Başkanı Bestami Bilgili, Kadın Kolları ve Gençlik kolları üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Törende bir konuşma yapan Başkan Seyfi Dingil, tüm İskenderun halkının Mübarek Ramazan bayramını kutlayarak; “Bayramlarımız, halkımızın birlik ve beraberliğine, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın geliştirilmesine vesile olan, ortak değerlerimiz çerçevesinde, insanlarımızı birbirine yaklaştıran müstesna günlerdir. Ramazan Bayramının hayırlar getirmesini diliyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Ülkemizi, devletimizi, milletimizi korusun” dedi.

Düzenlenen toplantıda yapılan konuşmalarda tüm teşkilat üyelerinin Ramazan Bayramını kutlandı, herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini dilendi.

Yapılan konuşmaların ardından TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayasar, Ak Parti Hatay Milletvekili Adayları Abdulkadir Özel, Abdülkerim Güven, Ecrin Nazlı İnan, İlçe Başkanı Bestami Bilgili ve Başkan Seyfi Dingil partililer ile bayramlaştı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here