Ak Parti Merkez Seçim Bürosu Hafta sonu Açılacak

0
37

akp seçim bürosuAk Parti Merkez seçim bürosu 8 Şubat 2014 Cumartesi günü Saat 16.00’da Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sadullah Ergin’in katılımları ile açılacak.

Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, 30 Mart’ın İskenderun’da bir değişimin, gelişimin başladığı tarih olacağını belirtti.

Seyfi Dingil, İskenderun’u Türkiye’nin en güzel beş ilçesi arasına sokacaklarını belirterek; “İskenderun, Hatay’ın denize kıyısı olan en büyük güzel ilçesidir. Bu şehre ve insanına adil ve sürdürülebilir bir şekilde değer katarak hizmet etmek bizim tek gayemizdir. Toplumun her kesimine eşit hizmet götürmek bizim görevimiz olacaktır. İskenderun merkeze hangi hizmet yapılacaksa, beldelere aynı hizmet götürülecektir” dedi.

İskenderun’u ortak akıl ile yöneteceklerini ifade eden Seyfi Dingil; “Kavgayı ve çatışmayı değil barışı ve uzlaşmayı esas alan bir anlayışla, katılımcı demokrasi ve insanı merkeze alan bir yaklaşımla yola çıktık. Bu vesile ile Cumartesi günü Şemsettin Mursaloğlu Lisesi karşısındaki merkez seçim büromuzun açılışına tüm halkımız, tüm dostlarımız davetlidir. Sağ olun var olun” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here