Ak Parti Adayı Dingil Ermeni Cemaatini Ziyaret Etti

0
274

akp-kilise ziyaret1Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Seyfi Dingil, seçim öncesinde sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Seyfi Dingil, beraberinde Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Yaran ve çok sayıda partili ile İskenderun Karasun Manuk Ermeni Kilisesini de ziyaret etti.

Kilise Papazı Avedis Tabaşyan, İskenderun Karasun Manuk Ermeni Kilisesi Vakıf Başkanı Garbis Kısadur ve 2. Başkan Mihail Tabaş tarafından karşılanan Ak Parti heyeti, İskenderun’daki projelerini anlatıp Ermeni cemaatinin de taleplerini dinlediler.

İskenderun’a hak ettiği hizmeti getirmek için yola çıktıklarını belirten Dingil; “Birlik ve beraberlik, kardeşlik içerisinde herkesi kucaklayarak ayrıma ve ayrıştırmaya tabi tutmadan İskenderun’un her rengini, her sesini kendimiz gibi görüp belediyedeki bütün hizmetleri eşit, hakkaniyetli dağıtacağız. Kapımız herkese açık olacak.

akp-kilise ziyaret2

Bizler bu kenti ortak akıl ile yönetmek istiyoruz. Büyük projelerimiz var. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ankara’daki bilgi, birikim ve deneylerini bizlerle paylaşacak. Bizleri yönlendirecek. Bu kente hizmet etmek için büyük bir gayret içerisindeyiz. Ve diyoruz ki 50 yıldan bu yana bir iktidar gelmedi. Bunun zamanı geldi geçti. Halkımızın en büyük beklentisi İskenderun Üniversitesi için de gerekli çalışmalar yapıldı” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Karasun Manuk Ermeni Kilisesi Vakıf Başkanı Garbis Kısadur ise Seyfi Dingil ve Ak Parti heyetine başarılar dileyerek; “Güzel işler yapacağınızdan eminiz. Seyfi Dingil hepimizin bildiği halkın içerisinden çıkan bir isim. Hakkınızda hayırlısı olsun” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here