Adana’da Yarıkkaya Rüzgarı!

0
235

İskenderun Belediyespor’u deplasmanda galibiyete taşıyan golü Halil İbrahim Keser attı. Turuncu-Mavililer galibiyet sevincini yaşarken ev sahibi Adana Kiremithanespor’da şokta…

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta mücadele eden İskenderun Belediyespor, yaptığı transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Adana temsilcisi Kiremithanespor’u kendi saha ve seyircisi önünde 1-0 mağlup ederek kentine altın değerinde 3 puan ile döndü.

Celil Demircan, Tülay Ceylan ile Dursun Zeyrek’in yönettiği karşılaşmada Turuncu-Mavili ekibe üç puan kazandıran golü Halil İbrahim Keser attı. İskenderun Belediyespor elde ettiği bu galibiyetin ardından puanını 18’e yükseltirken, Adana Kiremithanespor ise 27 puanda kaldı.

Turuncu-Mavililerin deplasmanda aldığı galibiyet camiasında sevinç yaratırken, Adana Kiremithanespor da sahasında aldığı yenilginin şokunu yaşıyor.

Kurt; “Başarılı Çıkışımız Devam Edecek”

İskenderun Belediyespor’un Halil İbrahim Keser’in attığı golle Adana deplasmanından 1-0 galibiyetle dönmesi camiasında sevinçle karşılandı. Teknik Direktör Mehmet Kurt, alınan galibiyetin ardından yaptığı açıklamada; “Puan veya puanlar almak amacıyla gittiğimiz Kiremithanespor karşısında alınan galibiyet, bizleri olduğu gibi camiamızı da sevindirmiştir. Rakibimize oranla güzel futbol sergiledik. Aldığımız galibiyet bize moral kazandırmıştır. Önümüzde Kadirli deplasmanı var. Bu karşılaşmadan da galibiyetle dönerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Elde ettikleri başarıdan dolayı tüm futbolcularımızın alınlarından öpüyoruz. Camiamız bizleri izlemeye devam etsin. Başarılı çıkışımız devam edecek” dedi.

Cerrahoğlu; “Galibiyeti Camiamıza Hediye Ediyoruz”

İskenderun Belediyespor Kulüp Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, elde edilen galibiyetin ardından yaptığı açıklamada; “Rakibimiz karşısında güzel futbol sergileyerek hakkımız olan galibiyeti elde ettik. Bu başarılı oyunumuzu diğer karşılaşmalarda da sürdüreceğiz. Elde ettiğimiz başarıdan dolayı, başta teknik heyet ve futbolcularımızı kutluyor, galibiyetimizi Turuncu-Mavili camiamıza hediye ediyoruz” diye konuştu. (Haber Merkezi)