Açık Öğretim Kurumları 1. Dönem Sınavının Yapılacağı Okullar Belli Oldu

0
51

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre; “Açık Öğretim Kurumları 1. Dönem Sınavı”nın yapılacağı okullar belli oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, Merkezi Sistem Sınavları şeklinde yapılacak olan “Açık Öğretim Kurumları 1. Dönem Sınavı” 5 Aralık 2020 Cumartesi ve 6 Aralık 2020 Pazar günü gerçekleştirilecek.

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de ilçemiz genelinde bu sınavların yapılacağı okulları açıkladı. Sınavın Yapılacağı Okullar; 1.Abdullah Sayek Anadolu Lisesi, 2.Beş Temmuz İlkokulu, 3.Emine Saadet Çarmıklı Ortaokulu, 4.İnönü İlkokulu, 5.İnönü Ortaokulu, 6.İskenderun Anadolu Lisesi, 7.İskenderun Barbaros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 8.İskenderun Hanife Uysal Ortaokulu, 9.Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulu ve 10.Namık Kemal Ortaokulu olarak belirlendi.

İskenderun Kaymakamlığı ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Açık Öğretim Kurumları 1.Dönem Sınavına katılacak vatandaşlarımıza kolaylıklar ve başarılar dileriz” ifadelerini kullandı. (Haber: Meral SADREDİN)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here