Bu İçeriği Paylaş
16 Şubat 2012 Perşembe

Sarıseki İlköğretim Okulu “Okullar Hayat Bulsun Projesi”ne Öncü Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Okullar Hayat Bulsun” Projesi kapsamında Sarıseki İlköğretim Okulu her gün saat 21.00’e kadar kapılarını tüm belde halkına açtı. Proje kapsamında okul, hafta içi her gün saat 21.00’e kadar, hafta sonu 10.


 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan “Okullar Hayat Bulsun” Projesi kapsamında Sarıseki İlköğretim Okulu her gün saat 21.00’e kadar kapılarını tüm belde halkına açtı. Proje kapsamında okul, hafta içi her gün saat 21.00’e kadar, hafta sonu 10.00-16.00 arası açık olacak ve tüm vatandaşlar okulu ziyaret ederek okuma salonundan, meslek edindirme kurslarından ve bilgisayar sınıfından ücretsiz yararlanabilecek. Okul bahçesinde ise her gün gece saat 24.00’e kadar her türlü sportif çalışmalar yapılabilecek.
Bu proje dâhilinde çalışmaları yerinde görmek üzere, İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, okulu ziyaret etti. Okul Müdürü Mehmet Altay’dan proje hakkında bilgi alan Keleşoğlu, kursiyerlerle ve velilerle bir süre sohbet etti. Velilere duyarlı olmalarından ve katılımlarından, Okul Müdürü ve öğretmenlere ise yoğun gayretlerinden dolayı teşekkür etti.
Proje hakkında bilgi veren Müdür Mehmet Altay; “Bu yeni proje Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülmektedir. Bu projenin detayları henüz daha netlik kazanmamasına rağmen, uygulamaya karar verdik. Proje ile ilgili olarak, başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Sarıseki Belediye Başkanlığı, İskenderun Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, Okul Aile Birliğimiz ve öğretmenlerimiz ile görüştük. Proje tüm bu kurum ve kişilerin görüş ve yardımıyla uygulanmaya başlandı.
Proje kapsamında, Bağlama kursu, Bilgisayar kursu, Okuma Yazma kursu, Veli Eğitim seminerleri, Veli Okuma Saatleri ve Bilgisayar Sınıfı ile internetten faydalanma ve okul bahçesinin sportif çalışmalara açılması gibi etkinlikler yapılacaktır. Tüm belde halkını bu çalışmalardan faydalanmaya çağırıyoruz. Bu çalışmalara okul idarecileri, öğretmenlerimiz ve okul aile birliği üyeleri hiçbir ücret talep etmeden gönüllü olarak katılacaktır. Bu projenin beldemize, memleketimize hayırlı olması temennisiyle, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 
Bu içerik 203 defa okundu.
* İçeriğe henüz yorum yapılmamış ilk yorumu siz yapmak istiyorsanız aşağıdaki metin kutusunu doldurun ve gönder'e tıklayın. Yorumlarınızı yazarken sizin hakkınızda hukuki sorumluluk arz ettiğini önemle bilgilerinize arz ederiz.
Yorum Yazın
Misafir Kullanıcı diyorki; 19.02.2012 20:15:29
iskenderunda hangi okullarda uygulanmaktadır. bizim mahalledeki emel akçayda uygulanacak mı.
Misafir Kullanıcı diyorki; 19.02.2012 20:05:27
okul müdürü mehmet altay beyi tebrik ediyorum
Misafir Kullanıcı diyorki; 17.02.2012 23:55:50
güzel bir proje. vatandaş olarak tüm okullarda uygulanmasını istiyorum
 
İlgili diğer içerikler
Diğer Reklamlar
Günün Diger Manşetleri
Gençlik Bayramı Öncesi, 3 Genç Fidan Şehit Düştü Gençlik Bayramı Öncesi, 3 Genç Fida.. Dörtyol’un Kuzuculu beldesinde, ilçeye 20 kilometre mesafedeki Amanos Dağları'nı..
0 yorum Gündem - 18.05.2012
SGK, Rekortmenleri Plaketle Ödüllendirdi SGK, Rekortmenleri Plaketle Ödüllen.. Sosyal Güvenlik Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında kokteyl düzenlendi. Kokt..
0 yorum Ekonomi - 18.05.2012
Başkan Civelek Terör Saldırısını Lanetledi Başkan Civelek Terör Saldırısını La.. İskenderun Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek Dörtyol-Kuzuculu beldesinde gerçek..
0 yorum Gündem - 18.05.2012
Üye Bilgi