Payasspor’da Semih Tokatlı Dönemi

0
245

Spor Toto 3. Liginde mücadele eden Güney temsilcisi Payasspor, yeni sezon için transfere hızlı girdi. Çiçeği burnunda yeni Başkan Osman Tufan, yaptığı açıklamada, Teknik Direktörlük görevine Semih Tolatlı’nın getirildiğini söyledi. Başkan Tufan; “Yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda yeni sezon öncesinde ülkemizde çok sayıda takımları çalıştıran 58 yaşındaki Semih Tokatlı ile uzun süren pazarlığın ardından 2 yıllık sözleşme imzaladık. Semih Tokatlı hocamız ile başarılı olacağımıza inanıyoruz. Gerek Payassporumuza, gerek ise Hocamız Semih Tokatlı’ya hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra söz alan Payasapor’un yeni Teknik Direktörü Semih Tokatlı ise; “Payasspor’a gelmekten büyük mutluluk duymaktayım. Yönetimimiz ile birlikte Payasspor’a en iyi yerlere taşımak için çalışacağız” dedi.

58 yaşındaki tecrübeli Hoca Semih Tokatlı, aralarında Kardemir Karabükspor, Hatayspor, Hacettepespor, Ankara Demirspor, Tokatspor, Niğde Belediyespor, Körfez İskenderunspor, 12 Bingölspor ile Bayburt Özel İdarespor’un da bulunduğu çok sayıda takımı çalıştırdı.

Tokatlı Tesisleri Gezdi

Mavi-Beyazlı takımın Teknik Direktörlüğüne getirilen Semih Tokatlı, ayağının tozuyla geldiği ilçede, sözleşme imzalamasının ardından ilk önce stat ve tesisleri inceledi. Futbol Şube Sorumlusu Asbaşkan Recep Yener ile birlikte tesisleri gezen Teknik Direktör Semih Tokatlı’ya stat görevlileri de bilgi verdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here