Mar-Der’den Geleneksel Pilav Dağıtımı

0
237

Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Mar-Der) her yıl Kutlu Doğum Haftasında geleneksel olarak düzenlediği ‘Pilav Günü’nü dün gerçekleştirdi.

İçerisinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte 7600 kişilik pilav vatandaşlara dağıtıldı.

İskenderun Ulucami Caddesi üzerindeki 4 Nolu Sosyal Tesisleri (eski bit pazarı) önündeki park alanında gerçekleştirilen etkinliğe İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, CHP Hatay Milletvekili Adayı ve Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu, bazı siyasi parti ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Türkçe, Arapça, Kürtçe olarak duaların okunduğu pilav günü etkinliğinde 7600 kişilik olarak hazırlanan etli bulgur ve pirinç pilavını İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil başta olmak üzere STK temsilcileri birlikte dağıttı.

Mardinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak Pilav Dağıtma etkinliğini her yıl gerçekleştirerek geleneksel hale getirdiklerini kaydeden Mar-Der Başkanı Salih Bayar, Kutlu Doğum Haftasının hayırlara vesile olmasını temenni etti. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here