İskenderun Özçelik-İş Delege Seçimlerinde Açık Zafer!

0
1

İskenderun Özçelik-İş Delege Seçimlerinde Açık Zafer!
Güngör; “Bu Başarı Emekçilerin İradesidir”

Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı ve 10. Olağan Kongre öncesinde yeni dönem için başkan adaylığını açıklayan Mehmet Güngör, delege seçimlerinde tüm sandıklarda açık farkla başarı sağlanmasının ardından şube binasında alkışlarla karşılandı.

Delege oylama sonuçlarını değerlendiren Başkan Güngör, seçilen delegeleri tebrik ederek elde edilen sonucun emekçilerin güçlü ve kararlı iradesini açıkça ortaya koyduğunu belirtti. Güngör; “Kongre öncesinde yapılan delege oylama seçimleri sonucunda, tüm sandıklarda açık farkla kazanarak seçilen delegelerimizi yürekten kutluyorum. Bu başarı; sendikamıza, birliğimize ve emek mücadelesine sahip çıkan emekçilerin güçlü ve kararlı iradesinin açık bir göstergesidir” dedi.

Sandığa giderek iradelerini ortaya koyan emekçilere ve ailelerine teşekkür eden Güngör, seçim sürecinin şeffaf, huzurlu ve demokratik bir ortamda gerçekleşmesine katkı sunan herkese de teşekkür etti. Güngör; “Başta Genel Başkanımıza ve Genel Merkez yöneticilerimize; şube temsil kadromuza, temsilcilerimize ve şube çalışanlarımıza verdikleri emek ve katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca her koşulda yanımızda olan, desteklerini ve başarı dileklerini ileten tüm dostlarıma canıgönülden şükranlarımı sunuyorum. Birliğimiz daim, mücadelemiz kararlı olsun” ifadelerini kullandı.

Toplantıda telefonla canlı bağlantı kuran Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci de delege seçimlerinin sendika adına hayırlı olmasını dileyerek, yeni dönemde sendikanın işçilerin alın teri mücadelesinde daha da güçlü ve etkin bir konuma ulaşacağını söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Bayram Altun ise delege seçimlerinde emeğin kazandığını vurgulayarak, birleştirici sendikal anlayıştan dolayı Özçelik-İş Sendikası İskenderun Şube yönetimine teşekkür etti. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here