Uğur Feriz, Başkanlığı İbrahim Yaran’a Devretti

0
157

akp devir-teslim1Ak Partide Devir Teslim Yapıldı!

Ak Parti İskenderun İlçe Başkanlığından alınan Uğur Feriz ve yönetim kurulu üyelerinin yerine atanan İbrahim Yaran ve ekibi dün parti binasında düzenlenen devir teslim töreni ile görevi devraldı. Törende konuşan yeni İlçe Başkanı Yaran, ilk hedeflerinin yerel seçimler olduğunu belirtti.

Ak Parti binasında dün Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Azganlık Belediye Başkanı Halil Demir, Denizciler Belediye Başkanı Esabil Soydan, Sarıseki Belediye Başkanı Bülent Özer ve partililerin katılımı ile İbrahim Yaran, Uğur Feriz’den ilçe başkanlık görevini devir aldı.

Törende konuşan eski Başkan Feriz; “Yönetim kurulu üyelerimizce görev yaptığımız süre partimiz için verimli geçti. Başkanlık elbette ki bir bayrak yarışıdır. Dün ben bir arkadaşımızdan devraldım bugün bir başka arkadaşımıza devrediyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum. Ben başkanlığı bırakıyorum ama partimin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğim” dedi.

akp devir-teslim2

Yeni İlçe Başkanı Yaran da bu görevin bir bayrak yarışı olduğunu ifade ederek; “Bu kutsal bayrağı 76 milyon insan ile birlikte en yükseğe taşımakta azimliyiz. İskenderun Belediyesi başta olmak üzere yerel seçimlerde en yüksek başarıyı yakalayıp, Hatay’ın tamamını Ak Partili yapmak için çalışacağız” derken, yönetim olarak ilk hedeflerinin yerel seçimler olduğunun altını çizdi.

Daha sonra söz alan Hatay Milletvekili Orhan Karasayar da, yeni yönetime başarılar dilerken, eski yönetimi de başarılı görevlerinden dolayı tebrik etti ve plaket ile ödüllendirdi. Burada partililerine de seslenen Vekil Karasayar, teşkilatta görev alanların eskimediğini Ak Parti aşkının ölene kadar sürdüğünü söyledi. Karasayar; “Halkımıza hizmetin tamamını ulaştırabilmek için yerelde de iktidar olmamız gerekir. Bunun için de çok çalışmalıyız” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here