Madeni İşler Oda Başkanı Çardaklı’dan ‘Sanayi Sitesi’ Teşekkürü

0
237

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bölgemiz sanayi esnaflarımızı derinden ilgilendiren İskenderun sanayi sitesinin yerinin akıbetini, toplanan birçok sivil toplum örgütlerini temsil eden oda başkanlarının önünde açıkladı. Bu açıklamanın ardından değerlendirmelerde bulunan İskenderun Madeni İşler Oda Başkanı Ahmet Çardaklı, sevinçli olduklarını kaydederek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Sanayi esnafının konuyla ilgili başvurularını değerlendiren İskenderun Madeni İşler Oda Başkanı Ahmet Çardaklı, bilindiği üzere uzun yıllar sanayi esnafını rahatlatacak yeni bir yer bulma çalışmasını da özveri içerisinde yürütüyordu.

İskenderun Madeni İşler Oda Başkanı Çardaklı ile yönetim kurulu üyeleri, yeni yer ile ilgili olumlu kararlar aldığı için İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’e, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Fatih Tosyalı’ya, Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel ile MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı’ya teşekkürlerini ilettiler.

İskenderun Madeni İşler Oda Başkanı Ahmet Çardaklı, konuyla ilgili değerlendirmesinde; “Şu an büyük bir sevinç içindeyiz. Uzun müddetten beri beklenti içindeydik. İskenderun sanayi esnafımızı rahatlatacak yerin açıklanması tüm esnafımız arasında sevinçle karşılanmıştır. Emeği geçen her ilgililerimize teşekkürü bir borç biliyoruz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here