Cumhur İttifakı Gönüllerde Buluştu!

0
52

Ak Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhur İttifakı Ak Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Ak Parti ve MHP İlçe Başkanları, Kanaat önderleri, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Meclis Üyesi Adayları, Mahalle Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve Muhtar Adayları ile Teşkilat üyeleri ‘Cumhur İttifakı Gönüller Buluşması’ programında bir araya geldi.

Ramada Otel’de gerçekleşen buluşmada konuşan Milletvekili Abdulkadir Özel; “Biz hizmet diyoruz, yatırım diyoruz, proje diyoruz, gönül belediyeciliği diyoruz. Cumhur İttifakımızın adayı Sayın Fatih Tosyalı pırıl pırıl, İskenderun’a enerjisini harcayan, çalışkan ve değerli bir isimdir. Allah’ın izniyle seçimlerden zaferle çıkacağız. Güvenin adı Fatih Tosyalı” ifadelerini kullandı.

İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ise; “Biz İskenderun’u tanıyoruz, biliyoruz; bu ilçede hangi adımların atılması gerektiğine de vakıfız. Bu sebeple İskenderun’da bu yeni dönem, yepyeni başlangıçların dönemi olacak. Milletvekilimiz Sayın Abdulkadir Özel ile birlikte el ele vererek, Allah’ın izniyle bu güzide ilçemizin yarınlarını sizlerle birlikte inşa edeceğiz. Bunun için de desteğinize talibiz; çünkü yarınlara yönelik düşlerimizi gerçekleştirebilmemiz için sizin gücünüze ve sizin enerjinize ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.