Asaf Güven’den Arsuz Karaağaçspor’a Destek Ziyareti!

0
70

Millet İttifakı CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, Belediye Meclis Üyeleri adayları ile birlikte Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5 Grupta ilimizi temsilcisi eden Arsuz Karaağaçspor’un futbolcuları ile bir araya geldi. Güven, seçimi kazandıkları takdirde, takıma yapılabilecek her türlü desteği vereceklerinin sözünü verdi.

Yapılan antrenmanda futbolculara baklava ikram edip onlarla sohbet de eden Başkan Adayı Güven, sporun, sağlık, tanıtım, kişi gelişimi, ruh ve beden açından çok yararlı olduğuna vurgu yaparak; “Spor içerisinde futbol en popüler olanıdır. Futbol sadece ülkemizde değil, tüm dünyada çok önemli bir spor dalıdır. Kentimizin göz bebeği olan Karaağaçspor’umuz da buranın tanıtımında çok önemli bir rol üstlenmiştir.

Bazı sıkıntıların olduğunu duydum. Bu sıkıntılarınız kısmen de olsa çözülecektir. Yönetim bu konuda büyük fedakârlıklar yaparak çalışmaktadır. Bizlerin de sizlere desteği her zaman olacaktır. İmkânlar çerçevesinde sizlere destek vereceğiz. Sizler umutsuzluğa kapılmayın ve başarılı olmak için çalışın. Azimli ve başarılı olduğunuz sürece bizler ve kulüp yönetimi her zaman için sizlere destek olacağız” dedi.

Daha sonra söz alan Kulüp Başkanı Nevzat İnan da yapılan destek ziyaretinden dolayı, Başkan Adayı Asaf Güven’e, meclis üyesi adaylarına ve diğer davetlilere teşekkür etti.

Takım adına konuşan takım kaptanı Ali Yıldırım ise herkesten destek istediklerinin altını çizerek; “Sadece sizlerin değil, tüm şehrin desteğini her zaman için yanımızda görmek istiyoruz. Sizlerin ve bu kentin desteği ne kadar çok olur ise bizleri o kadar motive edecektir” değerlendirmesinde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here