Nebih Nafile İstanbul Kitap Fuarı’nda Kitaplarını İmzalayacak

0
172

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından Türkiye Yayıncılar Birliği iş birliği beraberinde hazırlanan 37. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, 10-18 Kasım 2018 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi-Büyükçekmece’de düzenlenecek.

Yurt içi ve yurt dışından 800’ün üzerinde yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı beklenen fuarda, dokuz gün boyunca panel, söyleşi, şiir dinletisi ve çocuk atölyelerinden oluşan kültür etkinliklerinde ve binlerce imza gününde yazarlar okurlarıyla buluşacak.

Nebih Nafile Koza Karaca Yayında

Çocuklara; şiiri, türküyü, öyküyü sevdiren yazar Nebih Nafile, Koza Karaca Yayın Grubu standında kitaplarını imzalayacak. Şiir kitaplarının yanı sıra yayınlanan beşinci kitabı “Bombili’nin Kedileri” çocuk öykü kitabı ile Koza Karaca Yayın Grubu standında imza günü etkinlikleri çerçevesinde yazar Nafile okurlarıyla buluşacak.

Kültür Kentleri Birliği Platformu Hatay Başkanı Nebih Nafile yaptığı yazılı açıklamada; “21 Aralık 2012’de kaybettiğimiz Burhan Günel Ağabeyimle ilk olarak İstanbul kitap fuarına katılmıştım. Bu nedenle İstanbul Kitap Fuarı benim için özel bir anlam taşır. Kitap fuarlarının, halkın kitap okuma bilincinin çoğalmasında büyük katkıları var. Yazar-okur buluşmaları çok önemli. Yeni yayınlanan kitapları daha uygun fiyata alabilme imkânı sağlıyor. Sürekli değişen ve gelişen dünyada yazarların birbirleriyle tanışması, dostlukları geliştirmesi gibi birçok faydası var.Öğretmen; zihnine olduğu kadar yüreğine de dokunmalı çocuğunun. Yazılan şiir, hikâye, roman okuyucunun zihnine dokunuyorsa o yazar, öğretmen mutlaka yaşar. Kitap fuarlarında bu imkânınız oluyor. Okuyucunun yüreğine de dokunabiliyorsunuz. Kitap imzalarken yapılan kısa sohbet, ufacık bir gülümseme, çekilen fotoğraf çok büyük anılara vesile olabiliyor. Bu yüzden kitap fuarlarını önemsiyorum. Koza Karaca Yayın yöneticisi Dr. Özgün Karaca’nın yayına hazırlık sürecinde katkıda bulunduğu Bombili’nin Kedileri özel olarak ressam Gül Oralı tarafından resimlendirilmişti ve ilk olarak 2.HATAY kitap fuarında okurlarıyla buluşmuştu. İstanbul’da yaşayan dostlarımın da beni yalnız bırakmayacağını biliyorum” dedi.

Yazar Nebih Nafile 17 Kasım 2018 Cumartesi günü TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi 6.salon 6502 numaralı stantta saat 12.00-16.00 arası okurlarıyla buluşacak ve kitaplarını imzalayacak.

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında Mustafa Kemal Atatürk, fuarın açılış günü olan 10 Kasım 2018 Cumartesi günü düzenlenecek etkinliklerle TÜYAP’ta anılacak. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı, bu yıl “Hayatı Edebiyatla Kuşatmak” ana teması ile fuarın onur yazarı Selim İleri olacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here