ArsuzFest Bugün Başlıyor

0
274

İlki 2017 yılında Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesinin işbirliği ile Gözcüler sahili festival alanında organize edilen ‘Arsuz Fest Doğa ve Su Sporları Festivali’nin ikincisi yarın başlıyor.

6-9 Eylül 2018 tarihleri arasında Arsuz Gözcüler Sahili Festival Alanında, doğa yürüyüşü, bisiklet, Motocross, asfalt motorları, serbest ve tüplü dalış, yakala&bırak, yelken, yamaç paraşütü, yoga, fotoğrafçılık, su sporları, vosvos gibi 12 farklı branşta heyecan dolu anlar yaşatmaya hazırlanan ArsuzFest 4 gün 3 gece boyunca Arsuz halkının yanı sıra Türkiye’den gelen katılımcılara müthiş bir doğa ortamında kamp imkanı sunacak.

Festivale katılan sporseverler, Arsuz’un doğa harikası yamaçlarından süzülecek, huzurlu denizinde dalış yapabilecek, birbirinden güzel güzergahlarda yürüyüşün tadına varırken bir yandan da eşsiz manzaraları kameralarına kaydedebilecekler.

Gündüz spor etkinliklerini akşam eğlenceleri taçlandıracak. Birbirinden değerli sanatçılar, müzik grupları, dans gösterileri ve heyecanlı sunumlar katılımcılara unutulmaz anlar yaşatacak. (Haber: Doğan SÜSLÜ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here