“90 Yıllık Cumhuriyet Tarihinde Hatay Yatırım Rekoru Kırdı”

0
89

sadullah ergin24Ergin, Seçim Çalışmaları Kapsamında Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi…

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. ergin bu kapsamda, HAGİAD’ı ziyaret etti.

90 yıllık Cumhuriyet tarihinde Hatay’a yapılan yatırımlar ile rekor kırıldığını ifade eden Ergin; “Bunu yapmak için önce hayal edeceksiniz ve sonra hayalinizi projelere tek tek aktarıp yatırım yapacaksınız. 11 yıllık Ak Parti hükümeti olarak elde ettiğimiz siyasi ve ekonomik istikrar sayesinde gerek Türkiye genelinde gerekse Hatay genelinde çeşitli alanlarda yatırımlar yaparak milletimize hizmetler sunduk” dedi.

İstanbul’da denizin altından tren geçtiğini, Kocaeli otobanının deniz üzerinde yapılmasına karşın Hatay’ında Amanos dağlarını delerek 10 Km’lik bir tünelle İskenderun körfezinden daha büyük bir alanda yeni fabrikalara kavuşacağını dile getiren Ergin; “Hatay’ın çılgın projesi olan Amanos Tüneli, yatırım sektöründe bulunan işadamlarımıza büyük kolaylıklar sağlayarak Hatay’ın ekonomik gelirinde olumlu gelişmeler sağlayacağız” dedi.

Hatay’ın önemli imkanlara kavuşması için çeşitli alanlarda projeler geliştirilip hizmete sunulması için büyük uğraşlar verildiğini ifade eden Ergin; “Hatay Büyükşehir Belediyesi ile önemli imkanlarla buluşacak. Bu imkânlar iyi kurgulanıp değerlendirilirse ilimiz Türkiye genelinde ilk 5 vilayet arasına girer” dedi.

HAGİAD Başkanı Aydın Toksöz, Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin ve beraberindeki heyetin gerçekleştirmiş olduğu ziyaret ve Hatay’a yapılan yatırımlardan dolayı teşekkür ederek, seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Taahhütlerimiz Boynumuzun Borcudur !..

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, seçim çalışmaları kapsamında Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesini de ziyaret ederek, Dernek Başkanı Ramiz Bakır, yönetim kurulu ve üyeleriyle bir araya geldi.

Ak Parti Hatay Milletvekili ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, seçim öncesinde verilen sözlerin, taahhütlerin boynunun borcu olduğunu söyledi. 11 yıllık Ak Parti iktidarında Türkiye’de çok büyük değişimler yaşandığını ve elde edilen ekonomik istikrar ile ülkenin kalkındığını ifade eden Ergin; “Elde edilen siyasi ve ekonomik istikrar sayesinde ülkemiz çağ kapatıp çağ açtı. Doğudan batıya, kuzeyden güneye yapılan yatırım hamleleri ile adeta kabuk değiştirdik. Orta doğuda gücüne güç katan ülke olarak bölgesinde lider olduk. Bu hizmetler sürerken Hatay’da nasibini aldı ve almaya devam ediyor” dedi.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hatay Şubesi Başkanı Ramiz Bakır, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Seçim çalışmalarında başarılar dileriz. Yerel seçimler Hatay’a hayırlara vesile olur” dedi.

İşiniz Aşınız Artacak Hazırlıklı Olun !..

Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ergin, Antakya Küçük Sanayi Sitesi’nde Marangozlar, mobilyacılar bölümü çalışanlarıyla da bir araya geldi.

Ziyarete Ergin’in yanı sıra, Ak Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Ak Parti İl Başkanı İsmail Kimyeci, Ak Parti Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Atıç, Ak Parti İl ve İlçe yönetim kurulu üyeleri ile binlerce sanayi sitesi çalışanı iştirak etti.

Büyükşehir belediyesi seçimlerinde milletin Ak Parti’nin belediyecilik anlayışı ile tanışacağını ifade eden Ergin; “Allah kısmet eder sizler de vekalet verirseniz, Ak Parti’’nin belediyecilik hizmetini hizmete sunacağız. Bu seçimler hizmet siyasetini, hizmetlerin devamını belirleme seçimidir” dedi.

Tudors Magazasında İlk Siftah Ergin’den

30 Mart yerel seçimler öncesinde davet edildiği her noktaya yetişmek üzere zamana karşı büyük bir yarış içinde bulunan Ergin, Antakya’da bir mağazanın açılışını gerçekleştirdi.

Tudors Mağazası Antakya şubesi sahiplerinden Ayhan-Metin Aksoy’un ev sahipliğinde düzenlenen açılış töreninde, mağazanın açılışını gerçekleştiren Ergin, mağazanın sahiplerine hayırlı uğurlu olmasını diledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here