76’cı Yıl Kutlamaları Sürüyor!

0
40

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Gazetesinin 76’cı kuruluş yıldönümü nedeniyle gazetemiz idarehanesini ziyaret etti.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’i, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkallah Terbiyeli, Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli ve Yayın Koordinatörümüz Doğan Süslü karşıladı. Gazetemizin ekibiyle sohbet ortamında bir araya gelen İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, İskenderun Gazetesinin 76’cı kuruluş yıldönümünü kutlayarak başarılar diledi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkallah Terbiyeli de Emniyet Müdürü Güneş’e hem gönderdiği çiçek hem de ziyaretinden ötürü teşekkürlerini iletti. İlçemizdeki asayiş olaylarının emniyetin başarılı çalışmaları sonunda azaldığına da işaret eden Terbiyeli, başta Emniyet Müdürü Güneş ve diğer emniyet mensuplarına şükranlarını sundu.

Teymur ve Boğusoğlu’ndan Ziyaret

Aziz Nikola Ortodoks Kilisesi Vakfı Başkanı Can Teymur da İskenderun Gazetesi’nin Gönül Köprüsü’nde buluştu. Başkan Teymur, İmtiyaz Sahibimiz Rızkullah Terbiyeli, Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli ile ve Yayın Koordinatörümüz Doğan Süslü ile hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli gönderdiği çiçek ve nazik ziyareti için Teymur’a teşekkürlerini iletti.

İş adamı, müteahhit Corç Boğusoğlu da gazetemiz İskenderun’un 76. Yaşını kutladı. İmtiyaz sahibimiz Rızkullah Terbiyeli ve Genel Yayın Yönetmenimiz Semir Bağırsakçı ile sohbet eden Boğusoğlu, İskenderun Gazetesi Ailesini tek-tek tebrik etti.

Meslektaşlarımız Bizi Yalnız Bırakmadı

Akdeniz Gündem Haber Ajansı’ndan meslektaşlarımız Ersan Çalışkan ve Mustafa Yalçın yaldızlı ve mumlu pastalarıyla bizleri onurlandırdı. Sembolik pastamızı kestik, alkışlarla 76. Yayın Yıldönümümüzü kutladık.

Öte yandan, çok sayıda ödül sahibi, başarılı gazeteci ve yazar Akın Bodur da bizleri yalnız bırakmayan isimlerdendi. Gazetemizin 76. yaşını kutlayan Bodur, gururumuza ortak oldu.

Sevincimizi paylaşan meslektaşlarımıza, okurlarımıza ve tüm dostlarımıza teşekkürü borç biliriz. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here