7 Ayrı Suçtan Aranan Cezaevi Firarisi Kıskıvrak Yakalandı

0
104

Jandarma ekipleri, 7 ayrı suçtan aranan ve 12 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan cezaevi firarisini kıskıvrak yakaladı.

Hatay İl Jandarma Komutanlığı tarafından, suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması amacıyla icra edilen faaliyet kapsamında, Erzin İlçe Jandarma Komutanlığı ile Jandarma Suç Araştırma (JASAT) timlerinin icra ettiği istihbarı çalışma sonucunda, 7 ayrı suçtan hakkında arama kaydı bulunan şahıs yakalandı.

İstihbarat çalışmaları sonunda, 12 Aralık 2019 tarihinde açık cezaevinden firar eden Ş.S. isimli şahsın, Erzin ilçe merkezinde bulunan bir narenciye bahçesinde saklandığı tespit edildi. Şahsın yakalanması amacıyla düzenlenen operasyon sonunda, Ş.S. isimli şahıs narenciye bahçesi içerisinde gizlenmiş olduğu çadır içerisinde yakalandı.

Cezaevi firarisi olan ve hakkında çeşitli hırsızlık suçları ile konut dokunulmazlığını ihlal suçundan kesinleşmiş 12 yıl 4 ay 10 gün hapis cezası bulunan Ş.S. isimli şahıs, sevk edildiği adli makamca tutuklanarak cezaevine teslim edildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here