5’ci Geleneksel OSB Ekonomi Zirvesi Osmaniye’de Yapıldı

0
331

5.Geleneksel OSB Ekonomi Zirvesi, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda Osmaniye OSB Yönetim Kurulu Başkanvekili Şerif Tosyalı ve diğer Yönetim Kurulu üyeleri’nin ev sahipliği ile düzenlendi.

Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ’ın moderatörlüğünde, Sabah Gazetesi Yazarı Şeref Oğuz ve Tosyalı Holding Satınalma Grup Başkanı Bülent Saygılı’nın konuşmacı olarak yer aldığı Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, MÜSİAD Hatay Başkanı ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu üyesi Fatih Tosyalı, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Suhat Korkmaz, Toprakkale Kaymakam V. Mehmet Kaya, Osmaniye SMMO Başkanı Seydi Gülsoy ve Yeni Bir Lider Derneği’nin Yönetim Kurulu Başkanı Tanya Hazal Kaysoydu ve TÜMSİAD Osmaniye Başkanı Murat Özkardeş’in katılımı ile gerçekleşti.

Osmaniye il protokolü ve sanayicilerin katıldığı 5’nci Ekonomi Zirvesi’nin açılış konuşmasını yapan Osmaniye OSB Başkan Vekili Şerif Tosyalı, katılımcılara teşekkür konuşması yaptıktan sonra Sabah Gazetesi Yazarı Şeref Oğuz ve Tosyalı Holding Satınalma Grup Başkanı Bülent Saygılı ülkemiz ekonomisinin genel bir değerlendirmesini yaptı. Ayrıca döviz kurlarındaki hareketlilik ile katma değer yüksek ürün üretiminin ihracattaki faydaları ve Osmaniye ili ekonomisini değerlendirildi. Daha sonra soru-cevap kısmına geçildi. Bu bölümde interaktif sohbetler yapıldı.

Programın sonunda Tosyalı Holding CEO/Yönetim Kurulu Üyesi Suhat Korkmaz, Osmaniye OSB Y.K Başkan Vekili Şerif Tosyalı ve Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ, Sabah Gazetesi Yazarı Şeref Oğuz ve Tosyalı Holding Satın Alma Grup Başkanı Bülent Saygılı’ya plaket verdiler.

Program sonunda doğru Osmaniye OSB toplantı fuaye alanında konuklarımıza sanayicimiz Mim-Mak Makina İmalat Mont. San. Tic. Ltd. Şti tarafından ikramda bulunuldu. Program günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here