5 Temmuz İskenderunspor’da Yoğun Çalışma

0
39

Antrenmanı Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal da İzledi…

Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden temsilcimiz 5 Temmuz İskenderunspor, yeni sezon öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Karayılan Spor Tesislerinde yapılan son antrenmanı İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal ve As Başkan Suat  Alpaydın da izledi.

Turuncu-Mavili ekip 5 Temmuz İskenderunspor’un bu antrenmanına, misli.com 3. Lig 4. Grupta mücadele eden Kozanspor’lu futbolcular da eşlik etti. İskenderun ve Kozan temsilcilerinin beraberce yaptığı antrenmanda teknik adamlar, kadrolarında bulunan tüm futbolcuların performanslarını görme fırsatı buldu.

İskenderun ve Kozanlı Yöneticilerden İstişare

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kulüp Başkanı Kemal Nadir Ünal, Koordinatör Seyfi Kesik, Teknik Direktör Kenan Mercanoğlu ile Kozanspor’un Kulüp Yöneticileri, Teknik Direktör Ramazan Silin ve bölgemizin genç menajerlerinden Alaattin Doğan, yapılan antrenman öncesi ve sonrasında bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundular.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kozanspor’a başarılar dilerken, Kozanspor Teknik Direktörü Ramazan Silin de gençlerle kurulu 5 Temmuz İskenderunspor’un futbolcularına övgüler yağdırdı. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here