41. İstanbul Yapı Fuarında İskenderun Yine Esti!

0
361

Hemşerimiz Mimar Burçin Gürbüz Mimari Destekleri Açıkladı…

İstanbul yapı fuarında en yoğun ilgiyi yine İskenderunlu mimarlardan Burçin Gürbüz’ün standı gördü. Yurt dışı ve yurt içinden çok değerli ziyaretçilerin akın ettiği fuarda Burçin Gürbüz, yenilikçi bakış açısıyla mimariyi yenilenen teknolojiyle buluşturdu.

VR+AR teknolojilerini deneyimleme, ihtiyaçlarınıza yönelik kurgulama ve kullanma imkanı sunan ”Tasarım Atlas’&Garage Atlas” hayal edilen mekanları, alanları, ürünleri ve daha fazlasını fiziksel kısıtlamalara takılmadan sanal gerçeklik ortamına aktararak hissiyat ile bire bir deneyimleterek misafirlere sundu.

Doğa ile iç içe tasarımlar yaparak bunları fiziksel ortamlara ihtiyaç duymadan sergilenmesini desteklerken doğa bütünlüğünü kaybetmeden yenilikçi tasarımlara imza atan Gürbüz, kalabalık konuklara verdiği konferansta kısaca şu önemli tezlerin altını çizdi; “Bizler, bu teknolojiyi Mimari ve tasarım alt yapımızla bütünleştiren bir vizyonla Türkiye’nin emrindeyiz.. Sizler hayal edeceksiniz bizde hayal ettiğiniz tasarımları gerçekleştireceğiz… www.tasarimatlas.com ve www.garageatlas.com sitemizde gerçeklerimizle bir olabilirsiniz” dedi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here