4. Mustafa Barış Yeşilçimen Yüzme Müsabakasına Yoğun Katılım

0
337

Geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Kapalı Yüzme Havuzunda gerçekleştirilen 4. Mustafa Barış Yeşilçimen yüzme müsabakası geniş katılımlı oldu. 250 sporcunun yer aldığı müsabakada küçük yüzücülerin yarışları izleyiciler tarafından büyük alkış aldı.

T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve İskenderun Deniz Ticaret Odası’nın katkıları ile İskenderun Yüzme İhtisas ve Sualtı Sporları Kulübü tarafından geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen 4. Mustafa Barış Yeşilçimen Yüzme müsabakasına çevre belediyelerden de katılım oldu. 250 kişinin katıldığı müsabakanın açılış konuşmasını yapan Kulüp Baş Antrenörü Murat Kaptanoğlu; “Bu yıl bu müsabakaya gösterilen ilgi bizleri mutlu etmiştir. Buradaki amacımız, insanlara yüzmeyi sevdirmek ve benimsetmektir. Geleneksel hale getirdiğimiz bu yarışmayı, gelecekte daha da görkemli hale getirmek amacındayız” dedi.

Büyüklerden başlayan yarışmanın en dikkat çekici yanı da minik yüzücüler oldu. Büyük bir dikkat ve heyecan içerisinde izlenen yarışma sonunda kimin birinci geldiğine bakılmaksınız, tüm yarışmacılar büyük alkış aldı. Yapılan müsabakaların sonunda dereceye giren yarışmacılar ödüllerini aldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here