31 Mart Gecesi Saadet Partisi’nin Yükseliş Gecesi Olacak

0
135

Seçim çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdüren Saadet Partisi adayları Dörtyol ilçesini karış-karış gezdi. Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’ın önderliğinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Yıldız, Dörtyol Belediye Başkan Adayı Murat Karakoyun ve ilçe teşkilat üyeleri gittikleri her yerde büyük ilgi gördü.

Dörtyol Ticaret Sanayi Odası Başkanı Ercan Yıldırım ve yönetimini ziyaretle başlayan Saadet adayları, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Şoförler Odası, Kadın Girişimciler Derneği ile İlk Kurşun ve Yeni Doğuş Gazetelerini de ziyaret etti.

Saadet Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Yıldız, esnaf ziyaretlerinde ekonomideki daralmanın esnafı zor durumda bıraktığını, pek çok esnafın kepenk kapatmak zorunda kaldığını, bir kısmının ise ayakta kalmak için mücadele ettiğini söyledi.

Esnafın dertlerini dinleyip, taleplerini not ettiklerini kaydeden Yıldız; “Seçildiğimiz takdirde esnafımıza her türlü kolaylığı sağlayacağız. Tabela ücreti gibi belediyecilik anlamında esnafımızı rahatlatacak çalışmalar yapacağız” dedi.

Ziyaretler esnasında değerlendirmelerde bulunan Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da 31 Mart seçimlerinden Saadet Partisi’nin büyük bir zaferle ayrılacağını dile getirerek; “Vatandaş her şeyin farkında, iftira ve yalanlarla hiçbir şeyin üstünü örtemeyecekler. 31 Mart gecesi Saadet’in gecesi olacak. Saadet Partisi’nin yükseliş gecesi olacak” diye konuştu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here