3 Mahalle İçin 5 Firma Teklif Verdi!

0
48

bld-ihale katılım8Yağmursuyu Drenaj Kanalı ve Atık Su Kanalizasyon İnşaatı Yapım İhalesi Yapıldı

İskenderun Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünce, Mustafa Kemal, Gürsel ve Modern Evler Mahallelerinin yağmursuyu-atık su kanalizasyon inşaatı yapım işi ihalesi yapıldı. Belediye Brifing Salonu’nda düzenlenen ihaleyi, Belediye Başkanı Dr. Yusuf Civelek de izledi.

İhalede yaptığı konuşmasında, halkın ve İskenderun’un ihtiyacına dönük, kalıcı çalışmalar yapıldığını belirten Belediye Başkanı Civelek; “Bu da memleketimizin en hayati ihtiyaçlarından bir tanesi. Zaten yaptığımız bütün işler kalıcı ve halkın ihtiyacı olan şeyler. İçme suyu, drenaj kanalı, halkın denizle buluşmasını sağlayacak iskele gibi halkımızın, kentimizin ihtiyacına dönük çalışmalar yapıyoruz” dedi.

2006 yılında İskenderun’da sel felaketi yaşandığını anımsatarak, drenaj kanallarının önemine vurgu yapan Başkan Civelek; “Beklentimiz bu işin projesine göre en düzgün, en hızlı, en sağlıklı bir şekilde yapılmasıdır. İhalemize katıldığınız için sizlere teşekkür ederim. Hayırlı olsun” diye konuştu.

İskenderun Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün, Mustafa Kemal, Gürsel ve Modern Evler Mahalleleri yağmursuyu-atık su kanalizasyon inşaatı yapım işi ihalesine beş katılımcı firma teklif zarfı verdi. İhalede, teklif zarfları katılımcılar huzurunda sırayla açıldı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here