2’ci İskenderun Kitap Şöleni Kitapseverlere Kapılarını İSTE’de Açtı

0
111

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) tarafından geçen sene ilk kez düzenlenen ve 100 bin kitapseverin ziyaret ettiği İskenderun Kitap Şöleni’nin ikincisi, bu yıl yine İSTE Merkez Kampus’ta kitap dostlarına kapılarını açtı. Yılsonuna kadar 10 gün boyunca açık kalacak organizasyonun resmi açılış töreni bugün saat 10.00’da yapılacak.

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) kitapsever Hataylıların dileklerini gerçekleştirdi. Geçen yıl yoğun ilgi gören ve tekrar düzenlenmesi istenen Kitap Fuarı’nın gelenekselleştirilmesi için kolları sıvayan ve “İskenderun Kitap Fuarı” markasını tescil ettiren İSTE, bu yılki organizasyonu da düzenledi.

Konu hakkında kısa bir bilgi veren İSTE Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi Koordinatörü Zahit Demir; “Geçen yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz organizasyona gösterilen ilgi bizi bu yıl da motive etti. Geçen yıl aldığımız geri bildirimler ve bu seneki mevsim şartları nedeniyle bu yıl organizasyonumuzu çadırda değil, gemi şeklindeki mimarisi ile hemen kampüsümüz girişinde bulunan modern binamızda, kapalı bir ortamda yapıyoruz. Daha ilk günden yoğun ilgi gösterildi, çok sayıda yayınevi katılım sağladı, teşekkür ediyoruz.

Roman, hikâye, şiir, hazırlık kitapları ve benzeri gibi neredeyse literatürdeki her çeşit kitap stantlarda yerini aldı. Çok sayıda şair ve yazarı binamızın içindeki konferans salonlarımızda kitapseverlerle buluşturuyoruz. Ayrıca, kitapseverler gelmişken İSTE Merkez Kütüphanesi ile İSTE Çocuk Kütüphanemizi de ziyaret etme fırsatı bulabiliyor. Organizasyonumuza kitap kurdu olan, kitap düşkünü olan, kitap dostu olan herkesi bekliyoruz. 30 Aralık akşamına kadar açık olacak. Kampüs girişimiz ve organizasyonun yapıldığı bina arasında servislerimiz var. İSTE’yen okullarımız için servis imkânları da var” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here