23 Nisan Kutlamaları Erken Başladı

0
41

Zühal Kırtasiye, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulunda ‘Çocuk Şenliği’ düzenledi. Düzenlenen şenlikte, çocuklara pamuk şeker dağıtıldı ve palyaço çocuklara yüz boyaması yaptı.

Pandemiden dolayı geçtiğimiz yıl 23 Nisan’ın kutlanamadığını bu nedenle böyle bir şenlik tertip ederek çocukların bayramı doyasıya yaşamalarını sağlamak istediklerini kaydeden Zühal Kırtasiye İşletmecisi Zühal Tamsöz; “Bugün Naciye Suna Oktay Tekin İlkokulundayız. Bugün burada 23 Nisan etkinlikleri yapıyoruz, çocuklar eğleniyor, palyaçomuz var yüz boyama yaptı. 500 tane çocuk hep birlikte baloncuk üfleyerek Hayat Bayram Olsa şarkısı ile görsel bir şölen ortaya çıktı.

Pandemiden dolayı geçen 23 Nisan’da kutlamalar olmadığı için, bu yıl doya doya 23 Nisan’ı kutlamak istedik. Yine çocukların çok sevdiği pamuk şeker yaptık ve onlara dağıttık. Çocuklarla birlikte bizlerde eğleniyoruz” diye konuştu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına erken başlayan öğrenciler de, okul bahçesinde düzenlenen şenliğin tadını doyasıya çıkardı. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here