10 Güne Kadar Hazır Hale Geleceğiz!

0
37

payas bldspor93. Lig takımlarımızdan Payas Belediyespor 1975 Teknik Direktörü Ender Tıraş, Kamp Çalışmalarının Aralıksız Sürdüğünü Belirtti…

Kamp çalışmalarını aralıksız bir şekilde Nevşehir’de sürdüren 3. Lig takımlarımızdan Payas Belediyespor 1975 futbol takımında, 2013-2014 sezonu için oluşturulan yeni kadro belli bir mesafe aldı. Teknik Direktör Ender Tıraş, takımın 10 gün gibi bir zamandan sonra lige hazır hale geleceğini belirtti.

2013-2014 sezonu için çalışmalarını Nevşehir’de sürdüren Payas Belediyespor 1975’nin Teknik Direktörü Ender Tıraş, takımın son durumu hakkında bilgiler verdi. Çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü söyleyen başarılı Teknik Hoca; “İkinci etap kamp çalışmalarımızda bugüne kadar 5 hazırlık maçı yaptık. Yaptığımız hazırlık maçlarında daha önce de dediğim gibi sonuçlar bizim için çok önemli değil. Evet, hiçbir hazırlık maçında yenilemedik ama oyuncularımın sahada ortaya koydukları performans benim için daha önemliydi. Oyuncularımızın verdiğimiz direktif ve taktikleri sahaya ne kadarını yansıtabiliyor bu bizim için önemliydi” diye konuştu.

Takımın yavaş-yavaş tam olarak hazır hale geldiğini de belirten Ender Tıraş; “Şuana kadar takımın tam manasıyla lige hazır olduğunu söyleyemem ama yavaş-yavaş hazır hale geliyor. Yaklaşık 10 günü gibi bir zaman zarfında da takımımız tam anlamıyla hazır hale gelecektir. Şuana kadar belli bir mesafe kat ettik. Eksiklerimiz var, onları gidermeye çalışıyoruz” dedi.

28 kişilik kadroyu koruduklarının da altını çizen Teknik Direktör Tıraş, Nevşehir’de süren ikinci etap kampının 15 Ağustos günü biteceğini de söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here